Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
back looashenduclairfc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Crespo heeft problemen om de bal te vangen. Mejía rent richting de bal. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendizábal rent richting de bal. Mendizábal haalt uit met een fantastische trap. Piña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Aragón onderschept slim de pass. Pereira speelt de bal door. Cabrera rent richting de bal. Araújo verovert de bal door een tackle van achteren. Araújo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Campillo speelt de bal door. Galán rent richting de bal. Mendizábal rent richting de bal. Mendizábal schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Klungelig pakt Pereira de bal. Camarena met een sublieme pass. Henríquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira onderschept slim de pass. Pereira draait met de bal, schiet en ... Losada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Andujar verovert de bal door een tackle van achteren. Andujar speelt de bal door. Padilla rent richting de bal. Mendizábal is nu in balbezit. Mendizábal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: back 48%, looashenduclairfc 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
back - looashenduclairfc 0:0

54e minuut.
Pereira probeert naar een medespeler te passen. Araújo is nu in balbezit. Henríquez is nu in balbezit. Araújo verovert de bal door een tackle van achteren. Araújo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Mendizábal geeft een lange en hoge pass. Osuna rent richting de bal. Osuna geeft een hoge lob. Henríquez rent richting de bal. Henríquez draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
back - looashenduclairfc 1:0

65e minuut.
Campillo speelt de bal door. Padilla is nu in balbezit. Padilla schiet op doel. Mendizábal is nu in balbezit. Mendizábal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Piña trapt de bal weg. Pereira kopt de bal weg. Klungelig pakt Mendizábal de bal. Mendizábal draait met de bal, schiet en ... Piña werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
back - looashenduclairfc 2:0

86e minuut.
Losada met een harde bal richting middenveld. Mendizábal kopt de bal weg. Campillo heeft problemen om de bal te vangen. Padilla rent richting de bal. Padilla passt de bal met de wreef. Piña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: back 33%, looashenduclairfc 67%.
back - looashenduclairfc 2:0