Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
azua Caimanes Del Atlantico
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 16.3
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


12e minuut.
Meléndez onderschept slim de pass. Acevedo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Meléndez. Meléndez krijgt een gele kaart. Acevedo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ochoa met een snel genomen vrije trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Lugo met een snelle inworp. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Andujar zijn tegenspeler op de grond. Andujar krijgt een gele kaart. Crespo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Crespo met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Agustín bereikt de bal nog maar net als eerste. Agustín haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
azua - Caimanes Del Atlantico 0:1

25e minuut.
León bereikt de bal nog maar net als eerste. León geeft een hoge lob. Daar is Baez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agustín rent richting de bal. Agustín haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Morillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillo passt de bal zonder na te denken. León verovert de bal door een tackle van achteren. Aguirre is nu in balbezit. Aguirre haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: azua 68%, Caimanes Del Atlantico 32%.
azua - Caimanes Del Atlantico 0:1

54e minuut.
Ochoa passt de bal in één keer door. León geeft de bal voor. Baez bereikt de bal nog maar net als eerste. Agustín onderschept slim de pass. Agustín schiet op doel. Frías probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Lugo onderschept slim de pass. Lugo probeert naar een medespeler te passen. Agustín bereikt de bal nog maar net als eerste. Agustín haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Baez de bal onder controle te krijgen. Frías bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: azua 51%, Caimanes Del Atlantico 49%.
azua - Caimanes Del Atlantico 0:1