Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
back jordy
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Klungelig pakt Abel de bal. Crespo is nu in balbezit. Compres onderschept slim de pass. Abel rent richting de bal. Abel schiet op doel. Losada bokst de bal weg.

18e minuut.
Camarena geeft een hoge lob. Mendizábal kopt de bal weg. Linares rent richting de bal. Padilla verovert de bal door een tackle van achteren. Padilla draait met de bal, schiet en ... Cáceres verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mendizábal is nu in balbezit. Mendizábal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
back - jordy 1:0

21e minuut.
Ávila geeft de bal voor. Inworp. Alcántara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Compres bereikt de bal nog maar net als eerste. Compres geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Cintron passt de bal met de wreef. Mendizábal is nu in balbezit. Duarte rent richting de bal. Mendizábal rent richting de bal. Mendizábal haalt uit met een fantastische trap. Cáceres verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: back 37%, jordy 63%.
back - jordy 1:0

54e minuut.
Crespo probeert naar een medespeler te passen. Mendizábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendizábal met een sublieme pass. Padilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Pérez geeft een hoge lob. Ávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares maakt een afschuwelijke overtreding. Linares krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Crespo geeft de bal voor. Compres is nu in balbezit. Compres passt de bal met de wreef. Abel rent richting de bal. Abel schiet op doel. Losada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: back 43%, jordy 57%.
back - jordy 1:0