Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jordy looashenduclairfc
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 14
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 18.5
average Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


3e minuut.
Abel haalt uit met een fantastische trap. Daar is Abel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Compres bereikt de bal nog maar net als eerste. Abel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Pereira passt de bal met de wreef. Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez geeft een lange en hoge pass. Araújo heeft problemen om de bal te vangen. Araújo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Daar is Azcona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campillo rent richting de bal. Met opzet legt Azcona zijn tegenspeler op de grond. Azcona is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

21e minuut.
Galán geeft een lange en hoge pass. Alcántara kopt de bal weg. Muñiz probeert de bal aan de voet te houden. Pereira rent richting de bal. Pereira draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Campillo geeft een lange en hoge pass. Aragón rent richting de bal. Aragón passt de bal in één keer door. Pereira rent richting de bal. Pereira haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Campillo bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muñiz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Compres heeft problemen om de bal te vangen. Mejía rent richting de bal. Abel begaat een overtreding. Abel krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira geeft de bal voor. Daar is Moreno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Araújo rent richting de bal. Araújo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
jordy - looashenduclairfc 0:1

42e minuut.
Mejía geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pérez de bal. Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araújo schiet op doel. Alemán maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jordy 51%, looashenduclairfc 49%.
jordy - looashenduclairfc 0:1

47e minuut.
Aragón geeft de bal voor. Mendizábal kopt de bal weg. Daar is Araújo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Abel rent richting de bal. Campillo is nu in balbezit. Abel verovert de bal door een tackle van achteren. Abel haalt uit met een fantastische trap. Galán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piña bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Muñiz rent richting de bal. Pereira verovert de bal door een tackle van achteren. Pereira speelt de bal door. Araújo bereikt de bal nog maar net als eerste. Araújo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Klungelig pakt Aragón de bal. Araújo is nu in balbezit. Araújo schiet op doel. Pérez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alemán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
jordy - looashenduclairfc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jordy 52%, looashenduclairfc 48%.
jordy - looashenduclairfc 0:2