Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
looashenduclairfc jordy
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Mejía passt de bal met de wreef. Medina rent richting de bal. Prieto begaat een overtreding. Prieto krijgt een gele kaart. Medina raakt geblesseerd tijdens het duel. Villalona zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Klungelig pakt Araújo de bal. Pereira rent richting de bal. Muñiz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pereira raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Antón geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Medina kopt de bal weg. Araújo is nu in balbezit. Araújo schiet op doel. Alemán bokst de bal weg.

11e minuut.
Villalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalona geeft de bal voor. Daar is Linares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pereira rent richting de bal. Pereira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
looashenduclairfc - jordy 1:0

14e minuut.
Muñiz geeft een lange en hoge pass. Compres bereikt de bal nog maar net als eerste. Compres passt de bal in één keer door. Abel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abel haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Klungelig pakt Linares de bal. Linares geeft de bal voor. Camacho controleert de bal met de borst. Abel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Pérez trapt de bal weg. Compres kopt de bal weg. Camacho controleert de bal met de borst. Abel rent richting de bal. Abel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Mejía geeft de bal voor. Klungelig pakt Muñiz de bal. Araújo rent richting de bal. Araújo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
looashenduclairfc - jordy 2:0

38e minuut.
Araújo schiet op doel. Pérez kopt de bal weg. Muñiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Araújo verovert de bal door een tackle van achteren. Araújo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
looashenduclairfc - jordy 3:0

42e minuut.
Mejía geeft de bal voor. Inworp. Azcona met een snelle inworp. Compres rent richting de bal. Compres geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: looashenduclairfc 44%, jordy 56%.
looashenduclairfc - jordy 3:0

47e minuut.
Compres rent richting de bal. Mejía onderschept slim de pass. Mejía met een sublieme pass. Araújo is nu in balbezit. Araújo schiet op doel. Alemán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
looashenduclairfc - jordy 4:0

75e minuut.
Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñiz verovert de bal door een tackle van achteren. Muñiz passt de bal in één keer door. Compres is nu in balbezit. Compres haalt uit met een fantastische trap. Piña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: looashenduclairfc 50%, jordy 50%.
looashenduclairfc - jordy 4:0