Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
suhvjgu azua
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


8e minuut.
Baez rent richting de bal. González verovert de bal door een tackle van achteren. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. González onderschept slim de pass. González schiet op doel. Cadenas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González schiet op doel. Cadenas bokst de bal weg.

10e minuut.
Alberti geeft de bal voor. Inworp. Morillo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Crespo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crespo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Andujar geeft de bal voor. Morillo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Morillo probeert naar een medespeler te passen. Aguirre is nu in balbezit. Aguirre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Morillo met een snelle inworp. Morillo probeert de bal met de borst te controleren. Alberti begaat een overtreding. Morillo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Morillo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
suhvjgu - azua 0:1

32e minuut.
Alberti probeert naar een medespeler te passen. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado begaat een overtreding. Alvarado krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Benito zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Meléndez is nu in balbezit. Méndez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Méndez krijgt een gele kaart.

44e minuut.
González bereikt de bal nog maar net als eerste. González haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Morillo de bal onder controle te krijgen. Estrada rent richting de bal. Estrada geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: suhvjgu 47%, azua 53%.
suhvjgu - azua 0:1

51e minuut.
Estrada probeert naar een medespeler te passen. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos geeft een hoge lob. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
suhvjgu - azua 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: suhvjgu 49%, azua 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
suhvjgu - azua 1:1