Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Caimanes Del Atlantico los duros de matar
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.9
hopeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


2e minuut.
Acevedo is nu in balbezit. Delgado legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Acevedo raakt geblesseerd tijdens het duel. Acevedo legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Caimanes Del Atlantico - los duros de matar 1:0

17e minuut.
Campuzano probeert de bal aan de voet te houden. Aguayo kopt de bal weg. Agustín rent richting de bal. Agustín haalt uit met een fantastische trap. Baez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Caimanes Del Atlantico - los duros de matar 2:0

27e minuut.
Azcona probeert de bal met de borst te controleren. Alvarez rent richting de bal. Alcázar begaat een overtreding. Alvarez raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Alvarez kan niet meer verder spelen. Aquino komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Acevedo is nu in balbezit. Acevedo haalt uit met een fantastische trap. Delgado probeert naar een medespeler te passen. Ochoa is nu in balbezit. Ochoa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Aquino is nu in balbezit. Aquino passt de bal zonder na te denken. Lugo heeft problemen om de bal te vangen. Azcona verovert de bal door een tackle van achteren. Azcona haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caimanes Del Atlantico 49%, los duros de matar 51%.
Caimanes Del Atlantico - los duros de matar 2:0

60e minuut.
Barceló is nu in balbezit. Campillo onderschept slim de pass. Campillo passt de bal met de wreef. Agustín rent richting de bal. Agustín schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Caimanes Del Atlantico - los duros de matar 3:0

71e minuut.
Alcázar passt de bal zonder na te denken. Campillo is nu in balbezit. Barceló tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barceló krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Azcona rent richting de bal. Azcona passt de bal zonder na te denken. Aquino rent richting de bal. Aquino schiet op doel. Na een snelle pass probeert Asensio de bal onder controle te krijgen. Comas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Inworp. Ochoa met een snelle inworp. Lugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aquino is nu in balbezit. Aquino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Caimanes Del Atlantico 45%, los duros de matar 55%.
Caimanes Del Atlantico - los duros de matar 3:0