Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
azua los fuertes
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 20
unsatisfactory Schieten average
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Ortega is nu in balbezit. Ortega met een sublieme pass. Baez bereikt de bal nog maar net als eerste. Piña is nu in balbezit. Piña haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Klungelig pakt Ortega de bal. Morillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega met een sublieme pass. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Oliva speelt de bal door. Ortega rent richting de bal. Crespo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Crespo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: azua 57%, los fuertes 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
azua - los fuertes 0:0

54e minuut.
Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. Benito onderschept slim de pass. Polanco begaat een overtreding. Polanco krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Ortega speelt de bal door. Cruz is nu in balbezit. Cruz passt de bal zonder na te denken. Piña rent richting de bal. Piña draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
azua - los fuertes 0:1

70e minuut.
Ortega speelt de bal door. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa geeft een lange en hoge pass. Piña is nu in balbezit. Piña haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Baez de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Morillo kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oliva zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Burgos bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Piña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piña draait met de bal, schiet en ... Cadenas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
azua - los fuertes 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: azua 52%, los fuertes 48%.
azua - los fuertes 0:2