Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
back azua
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 14.6
waardeloos Schieten hopeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Andujar kan de bal niet met de borst controleren. Andujar geeft de bal voor. Morillo heeft problemen om de bal te vangen. Ávila rent richting de bal. Ávila geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Padilla rent richting de bal. Morillo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Padilla is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mendizábal legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Cadenas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
back - azua 1:0

16e minuut.
Mendizábal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Paniagua komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Campillo geeft een hoge lob. Inworp. Benito met de inworp. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo draait met de bal, schiet en ... Losada bokst de bal weg.

27e minuut.
Osuna is nu in balbezit. Osuna geeft een lange en hoge pass. Daar is Morillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padilla rent richting de bal. Padilla haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Daar is Paniagua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Ávila geeft de bal voor. Klungelig pakt Andujar de bal. Osuna geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: back 34%, azua 66%.
back - azua 1:0

48e minuut.
Andujar bereikt de bal nog maar net als eerste. Andujar geeft de bal voor. Daar is Mejía, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Padilla rent richting de bal. Padilla draait met de bal, schiet en ... Cadenas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Benito met de inworp. Crespo is nu in balbezit. Crespo schiet op doel. Morillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillo haalt uit met een fantastische trap. Losada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Crespo rent richting de bal. Crespo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
back - azua 1:1

57e minuut.
Andujar heeft problemen om de bal te vangen. Osuna onderschept slim de pass. Osuna geeft de bal voor. Andujar is nu in balbezit. Andujar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Morillo geeft een lange en hoge pass. Aguirre rent richting de bal. Aguirre passt de bal in één keer door. Crespo is nu in balbezit. Crespo schiet op doel. Losada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Cadenas trapt de bal weg van het doel. Andujar rent richting de bal. Morillo begaat een overtreding. Morillo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: back 35%, azua 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
back - azua 1:1