Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
suhvjgu los fuertes
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten average
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Bello trapt de bal weg. Moya is nu in balbezit. Moya speelt de bal door. Piña bereikt de bal nog maar net als eerste. Piña haalt uit met een fantastische trap. Bello bokst de bal weg.

14e minuut.
Alegría is nu in balbezit. Alegría passt de bal zonder na te denken. Sanchez is nu in balbezit. Piña onderschept slim de pass. Piña haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Santos met een snelle inworp. Barceló bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Barceló onderschept slim de pass. Barceló geeft een lange en hoge pass. Nadal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
suhvjgu - los fuertes 1:0

26e minuut.
Echevarria is nu in balbezit. Echevarria geeft een lange en hoge pass. Aponte kopt de bal weg. Cruz rent richting de bal. Cruz speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: suhvjgu 56%, los fuertes 44%.
suhvjgu - los fuertes 1:0

46e minuut.
Ortega heeft problemen om de bal te vangen. Méndez is nu in balbezit. Méndez speelt de bal door. González heeft problemen om de bal te vangen. González schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Sanchez verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oliva met een snelle inworp. Burgos is nu in balbezit. Burgos geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Barceló geeft de bal voor. Alvarado rent richting de bal. Alvarado passt de bal zonder na te denken. González rent richting de bal. González draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
suhvjgu - los fuertes 2:0

56e minuut.
González is nu in balbezit. Cruz onderschept slim de pass. Cruz passt de bal zonder na te denken. Piña bereikt de bal nog maar net als eerste. Piña haalt uit met een fantastische trap. Bello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Oliva met de inworp. Burgos controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Santos. Santos krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Alvarado geeft de bal voor. Echevarria is nu in balbezit. González verovert de bal door een tackle van achteren. González draait met de bal, schiet en ... Nadal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
suhvjgu - los fuertes 3:0

75e minuut.
Daar is Méndez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Méndez geeft een lange en hoge pass. Echevarria kopt de bal weg. Barceló is nu in balbezit. Barceló geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Polanco met een snelle inworp. Moya met een sublieme pass. Abel rent richting de bal. Piña verovert de bal door een tackle van achteren. Piña draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: suhvjgu 53%, los fuertes 47%.
suhvjgu - los fuertes 3:0