Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los fuertes suhvjgu
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 16.6
matig Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Oliva rent richting de bal. Oliva geeft een lange en hoge pass. Piña is nu in balbezit. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz haalt uit met een fantastische trap. Bello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Aponte speelt de bal door. Méndez is nu in balbezit. Méndez passt de bal met de wreef. González is nu in balbezit. González schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Ortega verovert de bal door een tackle van achteren. Ortega geeft de bal voor. Polanco kopt de bal weg. González rent richting de bal. González schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
los fuertes - suhvjgu 0:1

17e minuut.
Méndez passt de bal in één keer door. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega passt de bal met de wreef. Cruz is nu in balbezit. Cruz haalt uit met een fantastische trap. Bello kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Alvarado heeft problemen om de bal te vangen. Méndez is nu in balbezit. Méndez met een sublieme pass. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Alberti speelt de bal door. Santos is nu in balbezit. Santos probeert naar een medespeler te passen. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los fuertes 59%, suhvjgu 41%.
los fuertes - suhvjgu 0:1

57e minuut.
Santos passt de bal zonder na te denken. Barceló is nu in balbezit. Oliva rent richting de bal. Barceló verovert de bal door een tackle van achteren. Barceló geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. González rent richting de bal. González haalt uit met een fantastische trap. Nadal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los fuertes - suhvjgu 0:2

58e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Nadal niet meer kan verder spelen. Benítez komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Aponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Alberti verovert de bal door een tackle van achteren. Alberti speelt de bal door. González bereikt de bal nog maar net als eerste. González draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Oliva geeft een lange en hoge pass. Inworp. Barceló met een snelle inworp. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Echevarria geeft de bal voor. Inworp. Estrada met de inworp. Méndez is nu in balbezit. Méndez geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los fuertes 46%, suhvjgu 54%.
los fuertes - suhvjgu 0:2