Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
jordy los duros de matar
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 16.1
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


15e minuut.
Linares met een sublieme pass. Alcántara met een sublieme pass. Abel rent richting de bal. Abel schiet op doel. Baez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
jordy - los duros de matar 1:0

23e minuut.
Muñiz rent richting de bal. Fuentes onderschept slim de pass. Fuentes met een sublieme pass. Alvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Alvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarez onderschept slim de pass. Pérez rent richting de bal. Alvarez onderschept slim de pass. Alvarez haalt uit met een fantastische trap. Alemán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
jordy - los duros de matar 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jordy 56%, los duros de matar 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
jordy - los duros de matar 1:1

49e minuut.
Azcona met een sublieme pass. Perelló rent richting de bal. Mendizábal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mendizábal krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Compres raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Linares komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Linares probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alvarez is nu in balbezit. Linares tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alvarez raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Alvarez kan niet meer verder spelen. Aquino komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Barceló bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñiz onderschept slim de pass. Muñiz met een sublieme pass. Linares bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Abel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
jordy - los duros de matar 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: jordy 50%, los duros de matar 50%.
jordy - los duros de matar 2:1