Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
looashenduclairfc azua
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


18e minuut.
Araújo verovert de bal door een tackle van achteren. Araújo haalt uit met een fantastische trap. Baez probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Antón neemt de hoekschop. Frías kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Araújo is nu in balbezit. Araújo draait met de bal, schiet en ... Frías kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Campillo rent richting de bal. Campillo geeft de bal voor. Baez bereikt de bal nog maar net als eerste. Araújo verovert de bal door een tackle van achteren. Araújo haalt uit met een fantastische trap. Frías bokst de bal weg.

22e minuut.
Mejía probeert naar een medespeler te passen. Pereira rent richting de bal. Pereira passt de bal met de wreef. Araújo is nu in balbezit. Araújo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Antón met een snelle inworp. Aragón bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo begaat een overtreding. Aragón wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Aragón kan niet meer verder spelen. Araújo komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Camacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Camacho geeft een hoge lob. Daar is Crespo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguirre rent richting de bal. Aguirre haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Piña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: looashenduclairfc 44%, azua 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
looashenduclairfc - azua 0:0

52e minuut.
Camacho geeft een hoge lob. Meléndez met een sublieme pass. Klungelig pakt Campillo de bal. Benito is nu in balbezit. Benito schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Klungelig pakt Morillo de bal. Medina rent richting de bal. Medina speelt de bal door. Pereira is nu in balbezit. Pereira geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Antón met een snelle inworp. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereira geeft een lange en hoge pass. Daar is Medina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medina draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
looashenduclairfc - azua 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: looashenduclairfc 44%, azua 56%.
looashenduclairfc - azua 1:0