Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
los duros de matar los fuertes
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Fuentes is nu in balbezit. Camarena verovert de bal door een tackle van achteren. Camarena met een sublieme pass. Piña rent richting de bal. Piña haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Barceló probeert de bal aan de voet te houden. Santana rent richting de bal. Piña verovert de bal door een tackle van achteren. Piña haalt uit met een fantastische trap. Baez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Camarena is nu in balbezit. Camarena passt de bal met de wreef. Piña rent richting de bal. Piña draait met de bal, schiet en ... Baez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
los duros de matar - los fuertes 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los duros de matar 54%, los fuertes 46%.
los duros de matar - los fuertes 0:1

51e minuut.
Perelló probeert naar een medespeler te passen. Batlle bereikt de bal nog maar net als eerste. Batlle passt de bal in één keer door. Piña is nu in balbezit. Piña schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Camarena speelt de bal door. Piña heeft problemen om de bal te vangen. Armenteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Piña verovert de bal door een tackle van achteren. Piña schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: los duros de matar 53%, los fuertes 47%.
los duros de matar - los fuertes 0:1