Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
carina alvear Samito F.C.
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Adán is nu in balbezit. Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugo begaat een overtreding. Moya is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Piñeiro met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Daar is Alberti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moya is nu in balbezit. Alberti bereikt de bal nog maar net als eerste. Alberti haalt uit met een fantastische trap. Durán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
carina alvear - Samito F.C. 0:1

18e minuut.
Lugo rent richting de bal. Lugo passt de bal met de wreef. Moya rent richting de bal. Moya geeft een lange en hoge pass. Alberti maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
carina alvear - Samito F.C. 0:2

24e minuut.
Moya rent richting de bal. Moya passt de bal zonder na te denken. Alberti is nu in balbezit. Alberti schiet op doel. Durán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
carina alvear - Samito F.C. 0:3

37e minuut.
Lugo trapt de bal weg. Carvajal kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Cordero de bal onder controle te krijgen. Alcázar is nu in balbezit. Alcázar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: carina alvear 60%, Samito F.C. 40%.
carina alvear - Samito F.C. 0:3

50e minuut.
Alberti geeft een lange en hoge pass. Mella kopt de bal weg. Lugo is nu in balbezit. Moya verovert de bal door een tackle van achteren. Moya draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Lugo heeft problemen om de bal te vangen. Alberti rent richting de bal. Lugo is nu in balbezit. Alberti verovert de bal door een tackle van achteren. Alberti schiet op doel. Durán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Lugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Moya verovert de bal door een tackle van achteren. Moya speelt de bal door. Alberti is nu in balbezit. Alberti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
carina alvear - Samito F.C. 0:4

82e minuut.
Piñeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñeiro passt de bal zonder na te denken. Alberti rent richting de bal. Moya is nu in balbezit. Moya haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Cordero geeft een hoge lob. Inworp. Villalona zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carvajal probeert de bal met de borst te controleren. Carvajal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: carina alvear 50%, Samito F.C. 50%.
carina alvear - Samito F.C. 0:4