Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Samito F.C. sporting santo domingo fc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


7e minuut.
Piñeiro speelt de bal door. Klungelig pakt Lugo de bal. Lugo speelt de bal door. Castellanos probeert naar een medespeler te passen. Cordero onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Bermúdez niet meer kan verder spelen. Balbuena komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Moreno speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Montaño de bal onder controle te krijgen. Peña is nu in balbezit. Peláez onderschept slim de pass. Peláez haalt uit met een fantastische trap. Balbuena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Samito F.C. - sporting santo domingo fc 0:1

16e minuut.
Piñeiro heeft problemen om de bal te vangen. Peláez begaat een overtreding. Piñeiro raakt geblesseerd tijdens het duel. Piñeiro zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Alberti is nu in balbezit. Alberti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samito F.C. 62%, sporting santo domingo fc 38%.
Samito F.C. - sporting santo domingo fc 0:1

48e minuut.
Daar is Luna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bermúdez bereikt de bal nog maar net als eerste. Bermúdez speelt de bal door. Alberti is nu in balbezit. Alberti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Piñeiro geeft een hoge lob. Chico rent richting de bal. Andujar onderschept slim de pass. Andujar geeft de bal voor. Peña kopt de bal weg. Balbuena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

60e minuut.
Moreno geeft een hoge lob. Lugo is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Osuna ... Strafschop! Lugo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lugo kan niet meer verder spelen. Conde komt het veld opgelopen. Peláez legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Samito F.C. - sporting santo domingo fc 0:2

81e minuut.
Alberti passt de bal zonder na te denken. Castellanos probeert de bal aan de voet te houden. Piñeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellanos verovert de bal door een tackle van achteren. Castellanos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samito F.C. 53%, sporting santo domingo fc 47%.
Samito F.C. - sporting santo domingo fc 0:2