Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
el madres DelfinesRD
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Polanco rent richting de bal. Polanco passt de bal zonder na te denken. Lorenzo is nu in balbezit. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
el madres - DelfinesRD 0:1

16e minuut.
Oliva is nu in balbezit. López is nu in balbezit. Oliva begaat een overtreding. Oliva krijgt een gele kaart. López raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

27e minuut.
Campillo kopt de bal weg. Benítez rent richting de bal. Met opzet legt Barreiro zijn tegenspeler op de grond. Barreiro krijgt een gele kaart. Benítez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ávila met een snel genomen vrije trap. Cuevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuevas haalt uit met een fantastische trap. Castellanos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
el madres - DelfinesRD 1:1

30e minuut.
Guillén bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanco onderschept slim de pass. Polanco passt de bal in één keer door. Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el madres 55%, DelfinesRD 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
el madres - DelfinesRD 1:1

73e minuut.
Benítez met een sublieme pass. Molina is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bautista. Bautista krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Otero verovert de bal door een tackle van achteren. Otero speelt de bal door. Cuevas is nu in balbezit. Cuevas haalt uit met een fantastische trap. Polanco probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
el madres - DelfinesRD 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el madres 45%, DelfinesRD 55%.
el madres - DelfinesRD 2:1