Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sporting santo domingo fc carina alvear
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 14.3
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


15e minuut.
Alcázar met een snelle inworp. Lugo rent richting de bal. Lugo geeft een lange en hoge pass. Moreno rent richting de bal. Moreno schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Peláez heeft problemen om de bal te vangen. Peláez schiet op doel. Curiel heeft problemen om de bal te vangen. Castellanos rent richting de bal. Castellanos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Klungelig pakt Alvarado de bal. Castellanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellanos passt de bal met de wreef. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sporting santo domingo fc - carina alvear 1:0

24e minuut.
Alberti geeft een hoge lob. Carvajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Martínez zijn tegenspeler op de grond. Martínez krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Lugo is nu in balbezit. Lugo passt de bal zonder na te denken. Castellanos rent richting de bal. Peláez rent richting de bal. Peláez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Andujar kopt de bal weg. Alvarado is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Peláez. Peláez krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sporting santo domingo fc 54%, carina alvear 46%.
sporting santo domingo fc - carina alvear 1:0

52e minuut.
Adán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mella probeert de bal met de borst te controleren. Mella speelt de bal door. Alcázar is nu in balbezit. Alcázar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Luna is nu in balbezit. Lugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Luna begaat een overtreding. Luna krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez met een sublieme pass. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Peláez schiet op doel. Durán probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sporting santo domingo fc - carina alvear 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sporting santo domingo fc 35%, carina alvear 65%.
sporting santo domingo fc - carina alvear 2:0