Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DelfinesRD Gallardos Orientales
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 13.8
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Polanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanco passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lorenzo de bal. Lorenzo haalt uit met een fantastische trap. Vicioso probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo rent richting de bal. Ortega rent richting de bal. Ortega haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DelfinesRD - Gallardos Orientales 1:0

12e minuut.
Aponte kopt de bal weg. Galván heeft problemen om de bal te vangen. Núñez rent richting de bal. Núñez draait met de bal, schiet en ... Castellanos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Polanco geeft de bal voor. Klungelig pakt Ortega de bal. Ortega passt de bal zonder na te denken. Lorenzo heeft problemen om de bal te vangen. Lorenzo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Lugo onderschept slim de pass. Polanco verovert de bal door een tackle van achteren. Aponte verovert de bal door een tackle van achteren. Lugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DelfinesRD - Gallardos Orientales 1:1

27e minuut.
Molina heeft problemen om de bal te vangen. Comas rent richting de bal. Comas geeft de bal voor. Aponte rent richting de bal. Aponte schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Doeltrap. Dávila trapt de bal weg van het doel. Oliva probeert naar een medespeler te passen. Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Galván verovert de bal door een tackle van achteren. Galván speelt de bal door. Camarena rent richting de bal. Lorenzo onderschept slim de pass. Lorenzo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DelfinesRD 47%, Gallardos Orientales 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DelfinesRD - Gallardos Orientales 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DelfinesRD 44%, Gallardos Orientales 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DelfinesRD - Gallardos Orientales 1:1