Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dominican Team DelfinesRD
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 19.8
zwak Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


13e minuut.
Polanco kopt de bal weg. Ortega heeft problemen om de bal te vangen. Camacho rent richting de bal. Lorenzo rent richting de bal. Lorenzo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Polanco speelt de bal door. Díez bereikt de bal nog maar net als eerste. Díez geeft de bal voor. Piña rent richting de bal. Piña schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dominican Team - DelfinesRD 1:0

22e minuut.
Ledesma geeft een lange en hoge pass. Ortega rent richting de bal. Ortega passt de bal zonder na te denken. Lorenzo rent richting de bal. Lorenzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dominican Team - DelfinesRD 1:1

29e minuut.
Abreu probeert naar een medespeler te passen. Piña kopt de bal weg. Dávila is nu in balbezit. Comas verovert de bal door een tackle van achteren. Comas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Daar is Campillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Camacho is nu in balbezit. Ortega verovert de bal door een tackle van achteren. Ortega schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Campillo controleert de bal met de borst. Met opzet legt Crespo zijn tegenspeler op de grond. Campillo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ledesma zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lorenzo rent richting de bal. Lorenzo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dominican Team 59%, DelfinesRD 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dominican Team - DelfinesRD 1:1

51e minuut.
Molina passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Crespo de bal. Campillo onderschept slim de pass. Comas bereikt de bal nog maar net als eerste. Comas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Doeltrap. Castellanos trapt de bal weg van het doel. Galván kopt de bal weg. Daar is Comas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Comas met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Polanco is nu in balbezit. Padilla is nu in balbezit. Polanco begaat een overtreding. Polanco krijgt een gele kaart. Padilla roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Padilla kan niet meer verder spelen. Castro komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Campillo is nu in balbezit. Comas verovert de bal door een tackle van achteren. Comas probeert naar een medespeler te passen. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Daar is Ortega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ortega speelt de bal door. Lorenzo is nu in balbezit. Lorenzo schiet op doel. Abreu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Ortega is nu in balbezit. Ortega haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Díez de bal. Polanco rent richting de bal. Polanco geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dominican Team 42%, DelfinesRD 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dominican Team - DelfinesRD 1:1