Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
carina alvear el madres
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
13.9 gemiddelde waardering 17.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


13e minuut.
Alberti bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero is nu in balbezit. Otero probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cuevas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuevas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Cáceres met een harde bal richting middenveld. Otero kopt de bal weg. Lugo is nu in balbezit. Cuevas verovert de bal door een tackle van achteren. Cuevas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Guillén kopt de bal weg. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarado probeert naar een medespeler te passen. Daar is Guillén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guillén haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Alberti geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pereira met de inworp. Otero is nu in balbezit. Otero geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: carina alvear 63%, el madres 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
carina alvear - el madres 0:0

46e minuut.
Cuevas is nu in balbezit. Carvajal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cuevas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ávila zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pereira rent richting de bal. Pereira geeft een hoge lob. Cuevas rent richting de bal. Cuevas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Lugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugo geeft een lange en hoge pass. López kopt de bal weg. Acosta bereikt de bal nog maar net als eerste. Acosta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Otero verovert de bal door een tackle van achteren. Otero met een sublieme pass. Curiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuevas verovert de bal door een tackle van achteren. Cuevas draait met de bal, schiet en ... Paal!

74e minuut.
Otero bereikt de bal nog maar net als eerste. Otero passt de bal met de wreef. Cuevas rent richting de bal. Cuevas haalt uit met een fantastische trap. Curiel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Ávila geeft een hoge lob. Inworp. Villalona zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Carvajal rent richting de bal. Carvajal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: carina alvear 54%, el madres 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
carina alvear - el madres 0:0