Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dominican Team ♫Real Madrid♫
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


17e minuut.
García onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Camacho. García raakt geblesseerd tijdens het duel. García zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Acevedo krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bonilla zal de hoekschop nemen. Camacho heeft problemen om de bal te vangen. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Carbonell is nu in balbezit. Carbonell passt de bal zonder na te denken. Acevedo is nu in balbezit. Acevedo draait met de bal, schiet en ... Abreu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Acero geeft een hoge lob. Morillo kopt de bal weg. Klungelig pakt Castro de bal. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Carbonell kopt de bal weg. Carvajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo verovert de bal door een tackle van achteren. Acevedo schiet op doel. Abreu probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dominican Team 66%, ♫Real Madrid♫ 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dominican Team - ♫Real Madrid♫ 0:0

46e minuut.
Carbonell met een sublieme pass. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo passt de bal in één keer door. Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell schiet op doel. Abreu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Molina de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dominican Team - ♫Real Madrid♫ 0:1

53e minuut.
Comas heeft problemen om de bal te vangen. Comas geeft een hoge lob. Piña rent richting de bal. Piña draait met de bal, schiet en ... Medina probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dominican Team - ♫Real Madrid♫ 1:1

56e minuut.
Daar is Morillo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alcázar is nu in balbezit. Alcázar passt de bal zonder na te denken. Piña rent richting de bal. Piña draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Calderón kopt de bal weg. Inworp. Díez met een snelle inworp. Klungelig pakt Alcázar de bal. Alcázar geeft een lange en hoge pass. Medina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Medina met een harde bal richting middenveld. Castro rent richting de bal. Castro geeft een lange en hoge pass. Piña rent richting de bal. Piña draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Camacho met een sublieme pass. Comas rent richting de bal. Piña bereikt de bal nog maar net als eerste. Comas rent richting de bal. Comas schiet op doel. Medina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dominican Team 37%, ♫Real Madrid♫ 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dominican Team - ♫Real Madrid♫ 1:1