Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
♫Real Madrid♫ Dominican Team
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.8
waardeloos Schieten matig
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen hopeloos


30e minuut.
Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Molina begaat een overtreding. Acevedo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Carbonell neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Campuzano probeert de bal aan de voet te houden. Acevedo is nu in balbezit. Acevedo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Carbonell bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carbonell rent richting de bal. Acevedo is nu in balbezit. Acevedo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ♫Real Madrid♫ 48%, Dominican Team 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
♫Real Madrid♫ - Dominican Team 0:0

52e minuut.
Bonilla heeft problemen om de bal te vangen. Bonilla met een sublieme pass. Acevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo haalt uit met een fantastische trap. Abreu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
González kopt de bal weg. Acero bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Comas. Acero roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Acero kan niet meer verder spelen. Arvelo komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Díez verovert de bal door een tackle van achteren. Díez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morillo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bonilla geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Campuzano trapt de bal weg van het doel. García kopt de bal weg. Padilla probeert de bal aan de voet te houden. Acevedo rent richting de bal. Acevedo draait met de bal, schiet en ... Abreu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
♫Real Madrid♫ - Dominican Team 1:0

69e minuut.
Díez geeft een hoge lob. Acevedo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Camacho is nu in balbezit. Carbonell rent richting de bal. Carbonell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Camacho geeft een lange en hoge pass. Crespo probeert de bal met de borst te controleren. Crespo geeft de bal voor. Acevedo is nu in balbezit. Acevedo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
♫Real Madrid♫ - Dominican Team 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ♫Real Madrid♫ 34%, Dominican Team 66%.
♫Real Madrid♫ - Dominican Team 2:0