Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gallardos Orientales carina alvear
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 15.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Lugo verovert de bal door een tackle van achteren. Alberti verovert de bal door een tackle van achteren. Alberti geeft de bal voor. Daar is Alcázar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alcázar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Martínez geeft de bal voor. Mesa rent richting de bal. Mella tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mella krijgt een gele kaart. Mesa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lugo neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Muñiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñiz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alberti met een snelle inworp. Villalona geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallardos Orientales 45%, carina alvear 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gallardos Orientales - carina alvear 0:0

51e minuut.
Alvarado is nu in balbezit. Muñiz begaat een overtreding. Alvarado raakt geblesseerd tijdens het duel. Alvarado zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Alcázar maakt een snoekduik en kopt de bal. Paniagua probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Comas bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalona tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Villalona krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Aponte geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Curiel de bal. Aponte verovert de bal door een tackle van achteren. Aponte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gallardos Orientales - carina alvear 1:0

73e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Núñez zal de hoekschop nemen. Martínez kopt de bal weg. Klungelig pakt Curiel de bal. Aponte rent richting de bal. Aponte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Martínez geeft de bal voor. Vicioso probeert de bal met de borst te controleren. Alcázar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alcázar krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Lugo geeft de bal voor. Klungelig pakt Alcázar de bal. Camarena rent richting de bal. Alcázar onderschept slim de pass. Alcázar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallardos Orientales 61%, carina alvear 39%.
Gallardos Orientales - carina alvear 1:0