Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
carina alvear DelfinesRD
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Klungelig pakt Alvarado de bal. Lorenzo rent richting de bal. Lugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo verovert de bal door een tackle van achteren. Lorenzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
carina alvear - DelfinesRD 0:1

7e minuut.
Klungelig pakt Carvajal de bal. Lorenzo onderschept slim de pass. Alvarado rent richting de bal. Lorenzo onderschept slim de pass. Lorenzo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Polanco onderschept slim de pass. Polanco passt de bal in één keer door. Molina speelt de bal door. Lorenzo rent richting de bal. Lorenzo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Polanco rent richting de bal. Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanco rent richting de bal. Lorenzo rent richting de bal. Lorenzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
carina alvear - DelfinesRD 0:2

24e minuut.
Klungelig pakt Ledesma de bal. Lugo verovert de bal door een tackle van achteren. Polanco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lugo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Carvajal wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
carina alvear - DelfinesRD 1:2

25e minuut.
Villalona verovert de bal door een tackle van achteren. Villalona geeft de bal voor. Molina kopt de bal weg. Lorenzo is nu in balbezit. Lorenzo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Daar is Lorenzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lugo is nu in balbezit. Lugo probeert naar een medespeler te passen. Carvajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvajal geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Molina rent richting de bal. Molina passt de bal zonder na te denken. Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortega haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Ortega is nu in balbezit. Ortega geeft een lange en hoge pass. Curiel rent richting de bal. Lorenzo is nu in balbezit. Lorenzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
carina alvear - DelfinesRD 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: carina alvear 69%, DelfinesRD 31%.
carina alvear - DelfinesRD 1:3

70e minuut.
Adán met de inworp. Lugo is nu in balbezit. Ledesma schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ledesma krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Conde rent richting de bal. Conde met een sublieme pass. Villalona met een sublieme pass. Alcázar rent richting de bal. Alcázar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
carina alvear - DelfinesRD 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: carina alvear 59%, DelfinesRD 41%.
carina alvear - DelfinesRD 2:3