Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
el madres Dominican Team
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.2
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Ávila kopt de bal weg. Otero heeft problemen om de bal te vangen. Camacho rent richting de bal. Comas is nu in balbezit. Comas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Ávila is nu in balbezit. Comas verovert de bal door een tackle van achteren. Comas passt de bal zonder na te denken. Piña bereikt de bal nog maar net als eerste. Piña haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Comas is nu in balbezit. Comas passt de bal in één keer door. Cáceres rent richting de bal. Piña verovert de bal door een tackle van achteren. Piña haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Klungelig pakt Benítez de bal. Padilla verovert de bal door een tackle van achteren. Padilla probeert naar een medespeler te passen. Cuevas is nu in balbezit. Cuevas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Cuevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Díez is nu in balbezit. Cuevas onderschept slim de pass. Cuevas draait met de bal, schiet en ... Campuzano probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el madres 51%, Dominican Team 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
el madres - Dominican Team 0:0

66e minuut.
Otero rent richting de bal. Otero passt de bal met de wreef. Camacho heeft problemen om de bal te vangen. Guillén bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillén draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
el madres - Dominican Team 1:0

66e minuut.
Piña probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Comas de bal. Cuevas rent richting de bal. Cuevas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Ávila probeert de bal met de borst te controleren. Comas is nu in balbezit. Comas passt de bal in één keer door. Piña rent richting de bal. Piña schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Díez is nu in balbezit. Díez speelt de bal door. Padilla met een sublieme pass. Piña is nu in balbezit. Piña haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Otero speelt de bal door. Cuevas rent richting de bal. Camacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuevas verovert de bal door een tackle van achteren. Cuevas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
el madres - Dominican Team 2:0

88e minuut.
Guillén onderschept slim de pass. López rent richting de bal. Guillén met een sublieme pass. Cuevas is nu in balbezit. Cuevas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el madres 47%, Dominican Team 53%.
el madres - Dominican Team 2:0