Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Samito F.C. DelfinesRD
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 18
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Oliva rent richting de bal. Oliva geeft de bal voor. Alberti bereikt de bal nog maar net als eerste. Alberti schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dávila de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Ortega is nu in balbezit. Molina probeert naar een medespeler te passen. Lorenzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Samito F.C. - DelfinesRD 0:1

17e minuut.
Polanco passt de bal zonder na te denken. Lorenzo heeft problemen om de bal te vangen. Peña rent richting de bal. Lorenzo verovert de bal door een tackle van achteren. Lorenzo schiet op doel. Bermúdez bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Samito F.C. - DelfinesRD 0:2

23e minuut.
Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez geeft een lange en hoge pass. Alberti is nu in balbezit. Alberti schiet op doel. Castellanos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Samito F.C. - DelfinesRD 1:2

27e minuut.
Bermúdez trapt de bal weg. Moya kopt de bal weg. Campillo rent richting de bal. Alberti verovert de bal door een tackle van achteren. Alberti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Moya met een sublieme pass. Polanco is nu in balbezit. Polanco speelt de bal door. Lorenzo is nu in balbezit. Lorenzo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samito F.C. 48%, DelfinesRD 52%.
Samito F.C. - DelfinesRD 1:2

53e minuut.
Osuna geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oliva met een snelle inworp. Ortega rent richting de bal. Ortega draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Chico raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Estrada komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Estrada is nu in balbezit. Ortega verovert de bal door een tackle van achteren. Ortega speelt de bal door. Lorenzo rent richting de bal. Lorenzo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Ortega is nu in balbezit. Ortega passt de bal zonder na te denken. Lorenzo rent richting de bal. Lorenzo haalt uit met een fantastische trap. Bermúdez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Samito F.C. - DelfinesRD 1:3

86e minuut.
Bermúdez passt de bal in één keer door. Alberti bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanco is nu in balbezit. Alberti rent richting de bal. Alberti draait met de bal, schiet en ... Castellanos bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Samito F.C. 52%, DelfinesRD 48%.
Samito F.C. - DelfinesRD 1:3