Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
♫Real Madrid♫ carina alvear
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 15.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Carbonell probeert naar een medespeler te passen. Acevedo is nu in balbezit. Acevedo geeft een hoge lob. Carbonell rent richting de bal. Carbonell draait met de bal, schiet en ... Durán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Lugo kopt de bal weg. García probeert naar een medespeler te passen. Carbonell heeft problemen om de bal te vangen. Alvarado is nu in balbezit. Alvarado geeft een hoge lob. Medina bokst de bal weg. Alcázar is nu in balbezit. Alcázar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
♫Real Madrid♫ - carina alvear 0:1

26e minuut.
Acevedo rent richting de bal. Lugo bereikt de bal nog maar net als eerste. Acevedo verovert de bal door een tackle van achteren. Acevedo haalt uit met een fantastische trap. Durán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
♫Real Madrid♫ - carina alvear 1:1

33e minuut.
Carbonell speelt de bal door. García bereikt de bal nog maar net als eerste. García passt de bal met de wreef. Carbonell is nu in balbezit. Carbonell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
♫Real Madrid♫ - carina alvear 2:1

34e minuut.
Calderón rent richting de bal. Villalona rent richting de bal. Villalona speelt de bal door. Carvajal bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvajal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Alberti rent richting de bal. Bonilla is nu in balbezit. Alberti maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Alberti moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Alberti schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ♫Real Madrid♫ 48%, carina alvear 52%.
♫Real Madrid♫ - carina alvear 2:1

56e minuut.
Carvajal probeert naar een medespeler te passen. Alcázar rent richting de bal. Carrasco rent richting de bal. Alcázar verovert de bal door een tackle van achteren. Alcázar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
García bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvajal onderschept slim de pass. Carvajal probeert naar een medespeler te passen. Alcázar is nu in balbezit. Alcázar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Alcázar speelt de bal door. Villalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalona met een sublieme pass. Alcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcázar draait met de bal, schiet en ... Medina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Alvarado bereikt de bal nog maar net als eerste. Morillo is nu in balbezit. Alvarado begaat een overtreding. Morillo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Morillo kan niet meer verder spelen. Arvelo komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Adán met een snelle inworp. Lugo rent richting de bal. Lugo probeert naar een medespeler te passen. Mella is nu in balbezit. Mella geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Acevedo de bal onder controle te krijgen. Carbonell is nu in balbezit. Carbonell speelt de bal door. Alcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcázar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Villalona met de inworp. Alvarado rent richting de bal. Alvarado passt de bal in één keer door. Villalona bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalona geeft een lange en hoge pass. Medina verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ♫Real Madrid♫ 62%, carina alvear 38%.
♫Real Madrid♫ - carina alvear 2:1