Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
alvin Dajabon FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 16.5
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Ochoa met een sublieme pass. Campuzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Campuzano passt de bal zonder na te denken. Losada is nu in balbezit. Losada geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Doeltrap. López met een harde bal richting middenveld. Piñeiro kopt de bal weg. Cáceres is nu in balbezit. Cáceres schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Lorenzo rent richting de bal. Cáceres onderschept slim de pass. Cáceres schiet op doel. Na een snelle pass probeert Aguilar de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
alvin - Dajabon FC 0:1

31e minuut.
Ochoa speelt de bal door. Piñeiro probeert naar een medespeler te passen. Correa rent richting de bal. Campuzano rent richting de bal. Campuzano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Cáceres is nu in balbezit. Ledesma onderschept slim de pass. Ledesma probeert naar een medespeler te passen. Daar is Comas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Comas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alvin 60%, Dajabon FC 40%.
alvin - Dajabon FC 0:1

51e minuut.
Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Abad verovert de bal door een tackle van achteren. Abad met een sublieme pass. Cáceres bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceres draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Ochoa is nu in balbezit. Ochoa schiet op doel. Correa heeft problemen om de bal te vangen. Campuzano is nu in balbezit. Campuzano draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alvin 55%, Dajabon FC 45%.
alvin - Dajabon FC 0:1