Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dajabon FC alvin
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 13.4
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


3e minuut.
Losada kopt de bal weg. Abad probeert de bal aan de voet te houden. Campuzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Campuzano schiet op doel. Peláez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dajabon FC - alvin 0:1

5e minuut.
Bello met een snelle inworp. Comas is nu in balbezit. Comas geeft de bal voor. Campuzano rent richting de bal. Campuzano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dajabon FC - alvin 0:2

14e minuut.
Abad passt de bal met de wreef. Medina rent richting de bal. Medina met een sublieme pass. Piñeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Piñeiro schiet op doel. López kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Medina is nu in balbezit. Medina geeft een lange en hoge pass. Cortés probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortés haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Daar is Cortés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delgado is nu in balbezit. Delgado passt de bal met de wreef. Campuzano rent richting de bal. Campuzano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dajabon FC - alvin 0:3

35e minuut.
Cortés haalt uit met een fantastische trap. Daar is Ochoa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cortés rent richting de bal. Cortés schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dajabon FC - alvin 1:3

40e minuut.
Abad is nu in balbezit. Delgado rent richting de bal. Abad begaat een overtreding. Abad krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Alegría verovert de bal door een tackle van achteren. Bello rent richting de bal. Cortés begaat een overtreding. Cortés krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dajabon FC 43%, alvin 57%.
Dajabon FC - alvin 1:3

75e minuut.
Alegría is nu in balbezit. Alegría geeft een hoge lob. Cortés is nu in balbezit. Cortés draait met de bal, schiet en ... López probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dajabon FC - alvin 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dajabon FC 36%, alvin 64%.
Dajabon FC - alvin 2:3