Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club 6 de Febrero Broncos del Escogido
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 19.6
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Beauchamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Perales probeert naar een medespeler te passen. Esquivel is nu in balbezit. Cuevas rent richting de bal. Cuevas schiet op doel. Barceló bokst de bal weg.

14e minuut.
Méndez speelt de bal door. Esquivel heeft problemen om de bal te vangen. Esquivel passt de bal zonder na te denken. Cuevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuevas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Antón rent richting de bal. Correa verovert de bal door een tackle van achteren. Correa passt de bal met de wreef. Camacho geeft een hoge lob. Gil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Bonilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Arvelo onderschept slim de pass. Arvelo geeft de bal voor. Camacho is nu in balbezit. Camacho haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Perelló probeert naar een medespeler te passen. Camacho rent richting de bal. Esquivel is nu in balbezit. Cuevas is nu in balbezit. Cuevas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Esquivel speelt de bal door. Barceló is nu in balbezit. Barceló geeft de bal voor. Cruz is nu in balbezit. Cruz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Bonilla heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Arvelo met de inworp. Correa heeft problemen om de bal te vangen. Correa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club 6 de Febrero 59%, Broncos del Escogido 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club 6 de Febrero - Broncos del Escogido 0:0

47e minuut.
Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Antón bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro verovert de bal door een tackle van achteren. Correa rent richting de bal. Correa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club 6 de Febrero - Broncos del Escogido 0:1

59e minuut.
Camacho is nu in balbezit. Perales tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Camacho is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Camacho zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bonilla controleert de bal met de borst. Arvelo verovert de bal door een tackle van achteren. Arvelo geeft een hoge lob. Gil probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club 6 de Febrero 64%, Broncos del Escogido 36%.
Club 6 de Febrero - Broncos del Escogido 0:1