Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
skid team Casa de España
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Díez is nu in balbezit. Díez geeft een lange en hoge pass. Alcázar rent richting de bal. Carmona bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmona haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
skid team - Casa de España 1:0

18e minuut.
Camacho met de inworp. Díez rent richting de bal. Díez met een sublieme pass. Daar is Guerrero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guerrero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Gómez rent richting de bal. Gómez geeft de bal voor. Camacho heeft problemen om de bal te vangen. Guerrero rent richting de bal. Guerrero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Alfaro speelt de bal door. Carmona rent richting de bal. Carmona haalt uit met een fantastische trap. Compres probeert de bal aan de voet te houden. Guaba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: skid team 58%, Casa de España 42%.
skid team - Casa de España 1:0

59e minuut.
Mendizábal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Carballo komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Carballo passt de bal met de wreef. Abel rent richting de bal. Guerrero verovert de bal door een tackle van achteren. Guerrero draait met de bal, schiet en ... Delgado probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Carballo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carballo passt de bal zonder na te denken. Daar is Cintron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Díez is nu in balbezit. Carballo begaat een overtreding. Díez is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Díez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Carmona is nu in balbezit. Carmona haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Polanco probeert naar een medespeler te passen. Guerrero rent richting de bal. Carballo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carballo haalt uit met een fantastische trap. Delgado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
skid team - Casa de España 1:1

77e minuut.
Alcázar rent richting de bal. Guaba onderschept slim de pass. Carmona bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmona haalt uit met een fantastische trap. Guaba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
skid team - Casa de España 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: skid team 54%, Casa de España 46%.
skid team - Casa de España 2:1