Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Casa de España skid team
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 14.8
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Guaba onderschept slim de pass. Mendizábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendizábal speelt de bal door. Guerrero rent richting de bal. Guerrero draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Klungelig pakt Perelló de bal. Mendizábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Perelló rent richting de bal. Mendizábal verovert de bal door een tackle van achteren. Mendizábal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Vicioso speelt de bal door. Mendizábal is nu in balbezit. Camacho begaat een overtreding. Mendizábal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mendizábal wilt de vrije trap nemen. Delgado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Casa de España 36%, skid team 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Casa de España - skid team 0:0

50e minuut.
Comas geeft een lange en hoge pass. López kopt de bal weg. Klungelig pakt Perelló de bal. Mendizábal is nu in balbezit. Mendizábal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Mendizábal met een sublieme pass. Díez rent richting de bal. Díez speelt de bal door. Carmona bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmona schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Linares rent richting de bal. Alcázar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Linares is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Perelló zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmona onderschept slim de pass. Carmona schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Santos geeft een lange en hoge pass. Daar is Camacho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camacho met een sublieme pass. Carmona rent richting de bal. Carmona draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
López controleert de bal met de borst. Guerrero is nu in balbezit. López rent richting de bal. Guerrero onderschept slim de pass. Guerrero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Mendizábal is nu in balbezit. Mendizábal probeert naar een medespeler te passen. Guerrero rent richting de bal. Guerrero draait met de bal, schiet en ... Delgado werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Daar is Polanco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camacho is nu in balbezit. Camacho speelt de bal door. Carmona is nu in balbezit. Carmona haalt uit met een fantastische trap. Guaba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Casa de España 37%, skid team 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Casa de España - skid team 0:0