Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rafage el batallo
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 16.6
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


28e minuut.
Cordero geeft een hoge lob. Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Trujillo. Trujillo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rafage 60%, el batallo 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
rafage - el batallo 0:0

61e minuut.
Balaguer passt de bal zonder na te denken. Garrido bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrido bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrido draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Balaguer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bautista onderschept slim de pass. Bautista speelt de bal door. Figueroa is nu in balbezit. Figueroa draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Alcántara niet meer kan verder spelen. Oliva komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Trujillo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Abel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garrido bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrido geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Ortiz kan de bal niet met de borst controleren. Ortiz geeft een lange en hoge pass. Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueroa verovert de bal door een tackle van achteren. Figueroa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Daar is Balaguer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godoy geeft een hoge lob. Trujillo heeft problemen om de bal te vangen. Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Aparicio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
rafage - el batallo 0:1

85e minuut.
Asensio geeft een hoge lob. Valenzuela heeft problemen om de bal te vangen. Valenzuela geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cabrera neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Figueroa is nu in balbezit. Figueroa draait met de bal, schiet en ... Oliva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
rafage - el batallo 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rafage 50%, el batallo 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
rafage - el batallo 1:1