Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club 6 de Febrero alvin
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 15
hopeless Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Losada zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Comas de bal. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Perelló bereikt de bal nog maar net als eerste. Perelló passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lorenzo de bal. Cuevas rent richting de bal. Cuevas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Cortés geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Méndez met de inworp. Esquivel is nu in balbezit. Esquivel geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club 6 de Febrero 58%, alvin 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club 6 de Febrero - alvin 0:0

47e minuut.
Comas is nu in balbezit. Bonilla is nu in balbezit. Bonilla geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Delgado de bal. Delgado schiet op doel. Gil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Méndez geeft de bal voor. Antón rent richting de bal. Antón passt de bal zonder na te denken. Cuevas rent richting de bal. Cuevas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Bonilla geeft een lange en hoge pass. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Méndez begaat een overtreding. Méndez krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Bonilla is nu in balbezit. Ochoa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bonilla. Bonilla krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club 6 de Febrero 55%, alvin 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club 6 de Febrero - alvin 0:0