Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
alvin Club 6 de Febrero
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.2 gemiddelde waardering 16.3
waardeloos Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Antón verovert de bal door een tackle van achteren. Antón passt de bal zonder na te denken. Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel verovert de bal door een tackle van achteren. Esquivel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
alvin - Club 6 de Febrero 0:1

6e minuut.
Aguilar bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado met een sublieme pass. Campuzano is nu in balbezit. Campuzano draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Baquero de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Perelló probeert de bal met de borst te controleren. Ledesma onderschept slim de pass. Ledesma speelt de bal door. Cuevas is nu in balbezit. Cuevas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Delgado passt de bal in één keer door. Daar is Ochoa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perales begaat een overtreding. Ochoa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Delgado komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Oliva rent richting de bal. Losada onderschept slim de pass. Losada speelt de bal door. Campuzano is nu in balbezit. Campuzano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alvin 46%, Club 6 de Febrero 54%.
alvin - Club 6 de Febrero 0:1

54e minuut.
Bello geeft een hoge lob. Ochoa rent richting de bal. Ochoa speelt de bal door. Campuzano is nu in balbezit. Campuzano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Perelló met de inworp. Esquivel bereikt de bal nog maar net als eerste. Esquivel speelt de bal door. Cuevas is nu in balbezit. Cuevas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alvin 55%, Club 6 de Febrero 45%.
alvin - Club 6 de Febrero 0:1