Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
rafage skid team
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 15
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Cabrera passt de bal in één keer door. Bautista is nu in balbezit. Bautista passt de bal zonder na te denken. Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueroa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Alarcón rent richting de bal. Alarcón geeft een hoge lob. Cintron heeft problemen om de bal te vangen. Figueroa verovert de bal door een tackle van achteren. Figueroa haalt uit met een fantastische trap. Delgado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Alarcón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Linares schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Cabrera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cabrera met een snel genomen vrije trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Figueroa rent richting de bal. Delgado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueroa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
rafage - skid team 1:0

29e minuut.
Asensio bereikt de bal nog maar net als eerste. Perelló is nu in balbezit. Perelló speelt de bal door. Guaba rent richting de bal. Guaba schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rafage 45%, skid team 55%.
rafage - skid team 1:0

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Díez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Camacho met een sublieme pass. Carmona is nu in balbezit. Carmona draait met de bal, schiet en ... Alonso bokst de bal weg.

71e minuut.
Cabrera geeft de bal voor. Bautista kopt de bal weg. Figueroa is nu in balbezit. Figueroa schiet op doel. Na een snelle pass probeert Abel de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: rafage 59%, skid team 41%.
rafage - skid team 1:0