Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
alvin Broncos del Escogido
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 20.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Camacho passt de bal in één keer door. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzo rent richting de bal. Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. Cruz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Ochoa verovert de bal door een tackle van achteren. Alfaro verovert de bal door een tackle van achteren. Alfaro geeft de bal voor. Cruz rent richting de bal. Cruz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Santana rent richting de bal. Santana geeft de bal voor. Delgado rent richting de bal. Campuzano rent richting de bal. Campuzano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Correa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Benítez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alvin 59%, Broncos del Escogido 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
alvin - Broncos del Escogido 0:0

63e minuut.
Camacho rent richting de bal. Camacho geeft een hoge lob. Delgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez is nu in balbezit. Benítez schiet op doel. López probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Ledesma heeft problemen om de bal te vangen. Cruz is nu in balbezit. Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez haalt uit met een fantastische trap. Lorenzo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
alvin - Broncos del Escogido 0:1

73e minuut.
Klungelig pakt Delgado de bal. Arvelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arvelo passt de bal zonder na te denken. Cruz is nu in balbezit. Cruz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Benítez passt de bal met de wreef. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Campuzano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Campuzano krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alvin 61%, Broncos del Escogido 39%.
alvin - Broncos del Escogido 0:1