Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dajabon FC Casa de España
Normal Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
57% Spel op eigen helft 43%
2 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 19.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Chico verovert de bal door een tackle van achteren. Cortés rent richting de bal. Cortés met een sublieme pass. Polanco verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Daar is Piñeiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendizábal is nu in balbezit. Mendizábal met een sublieme pass. Daar is Guerrero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Guerrero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Cadenas geeft een hoge lob. Cortés is nu in balbezit. Alcázar geeft een hoge lob. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Cáceres probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mendizábal rent richting de bal. Mendizábal passt de bal zonder na te denken. Guerrero rent richting de bal. Guerrero draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dajabon FC - Casa de España 0:1

31e minuut.
Vicioso geeft de bal voor. Cadenas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alcázar met een sublieme pass. Gómez rent richting de bal. Gómez geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Guerrero rent richting de bal. Abad rent richting de bal. Mendizábal verovert de bal door een tackle van achteren. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dajabon FC 54%, Casa de España 46%.
Dajabon FC - Casa de España 0:1

57e minuut.
Abad bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanco rent richting de bal. Met opzet legt Abad zijn tegenspeler op de grond. Abad is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

58e minuut.
Otero geeft een lange en hoge pass. Cortés kopt de bal weg. Comas is nu in balbezit. Cáceres verovert de bal door een tackle van achteren. Cáceres draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Mendizábal probeert naar een medespeler te passen. Daar is Guerrero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piñeiro rent richting de bal. Guerrero onderschept slim de pass. Guerrero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Chico speelt de bal door. Galván speelt de bal door. Guerrero rent richting de bal. Mendizábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendizábal schiet op doel. Peláez bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dajabon FC 59%, Casa de España 41%.
Dajabon FC - Casa de España 0:1