Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
alvin rafage
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 15.4
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Aguilar geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cabrera met de inworp. Bautista rent richting de bal. Bautista schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Campuzano is nu in balbezit. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa onderschept slim de pass. Ochoa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Asensio bereikt de bal nog maar net als eerste. Delgado verovert de bal door een tackle van achteren. Delgado geeft een hoge lob. Campuzano rent richting de bal. Campuzano haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Bello geeft een hoge lob. Inworp. Durán met een snelle inworp. Bautista rent richting de bal. Bautista geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Asensio geeft de bal voor. Lorenzo kopt de bal weg. Delgado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bautista rent richting de bal. Bautista haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Figueroa rent richting de bal. Delgado is nu in balbezit. Bautista rent richting de bal. Bautista draait met de bal, schiet en ... López maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
alvin - rafage 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alvin 60%, rafage 40%.
alvin - rafage 0:1

74e minuut.
Ledesma heeft problemen om de bal te vangen. Bautista is nu in balbezit. Bautista met een sublieme pass. Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueroa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
alvin - rafage 0:2

83e minuut.
Ledesma rent richting de bal. Ortiz onderschept slim de pass. Ortiz met een sublieme pass. Figueroa rent richting de bal. Figueroa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
alvin - rafage 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alvin 47%, rafage 53%.
alvin - rafage 0:3