Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Broncos del Escogido skid team
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 15.6
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


18e minuut.
Inworp. Beauchamp met een snelle inworp. Benítez is nu in balbezit. Benítez schiet op doel. Na een snelle pass probeert Abel de bal onder controle te krijgen. Delgado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

26e minuut.
Santana met een sublieme pass. Camacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Camacho geeft een lange en hoge pass. Cruz is nu in balbezit. Cruz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Alfaro geeft een hoge lob. Linares kopt de bal weg. Klungelig pakt Cruz de bal. Benítez rent richting de bal. Benítez haalt uit met een fantastische trap. Delgado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Broncos del Escogido 28%, skid team 72%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Broncos del Escogido - skid team 0:0

48e minuut.
Perelló passt de bal met de wreef. Santos speelt de bal door. Carmona rent richting de bal. Carmona draait met de bal, schiet en ... Barceló probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Broncos del Escogido - skid team 0:1

49e minuut.
Guaba onderschept slim de pass. Guaba passt de bal met de wreef. Barceló is nu in balbezit. Carmona onderschept slim de pass. Carmona schiet op doel. Barceló probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Broncos del Escogido - skid team 0:2

56e minuut.
Arvelo rent richting de bal. Arvelo geeft een lange en hoge pass. Díez is nu in balbezit. Beauchamp onderschept slim de pass. Beauchamp met een sublieme pass. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Broncos del Escogido 48%, skid team 52%.
Broncos del Escogido - skid team 0:2