Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club 6 de Febrero el batallo
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 18.8
hopeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Daar is Dávila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esquivel is nu in balbezit. Esquivel speelt de bal door. Cuevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuevas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Club 6 de Febrero - el batallo 1:0

5e minuut.
Garrido speelt de bal door. Brito is nu in balbezit. Brito passt de bal in één keer door. Peláez rent richting de bal. Peláez haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Gil maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Perales speelt de bal door. Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Godoy geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Alvarez heeft problemen om de bal te vangen. Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarez onderschept slim de pass. Alvarez geeft een lange en hoge pass. Peláez krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Antón is nu in balbezit. Peláez onderschept slim de pass. Garrido rent richting de bal. Peláez is nu in balbezit. Peláez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Club 6 de Febrero - el batallo 1:1

35e minuut.
Garrido bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrido speelt de bal door. Cordero controleert de bal met de borst. Esquivel is nu in balbezit. Esquivel schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club 6 de Febrero 54%, el batallo 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club 6 de Febrero - el batallo 1:1

47e minuut.
Linares geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abel met een snelle inworp. Garrido is nu in balbezit. Garrido geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Brugal speelt de bal door. Daar is Abel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antón maakt een afschuwelijke overtreding. Antón is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

63e minuut.
Cuevas passt de bal met de wreef. Perelló is nu in balbezit. Perelló geeft een lange en hoge pass. Cuevas rent richting de bal. Cuevas draait met de bal, schiet en ... Alcántara bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Club 6 de Febrero - el batallo 2:1

79e minuut.
Garrido speelt de bal door. Dávila rent richting de bal. Esquivel is nu in balbezit. Dávila onderschept slim de pass. Dávila geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Abel is nu in balbezit. Abel geeft een lange en hoge pass. Daar is Perales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garrido is nu in balbezit. Garrido draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club 6 de Febrero 57%, el batallo 43%.
Club 6 de Febrero - el batallo 2:1