Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
el batallo Club 6 de Febrero
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 15.8
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Perelló bereikt de bal nog maar net als eerste. Perelló geeft een hoge lob. Cuevas is nu in balbezit. Balaguer onderschept slim de pass. Balaguer met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
el batallo - Club 6 de Febrero 0:1

16e minuut.
Cordero is nu in balbezit. Cordero passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Aparicio de bal. Garrido is nu in balbezit. Garrido draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
el batallo - Club 6 de Febrero 1:1

18e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Méndez zal de hoekschop nemen. Cuevas rent richting de bal. Cuevas schiet op doel. Alcántara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
el batallo - Club 6 de Febrero 1:2

37e minuut.
Klungelig pakt Cordero de bal. Cordero speelt de bal door. Aparicio rent richting de bal. Aparicio haalt uit met een fantastische trap. Daar is Linares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el batallo 32%, Club 6 de Febrero 68%.
el batallo - Club 6 de Febrero 1:2

64e minuut.
Alvarez geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Méndez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Esquivel is nu in balbezit. Esquivel geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Perelló met een sublieme pass. Cuevas rent richting de bal. Balaguer maakt een afschuwelijke overtreding. Cuevas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Cuevas kan niet meer verder spelen. Campuzano komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el batallo 47%, Club 6 de Febrero 53%.
el batallo - Club 6 de Febrero 1:2