Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dajabon FC rafage
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 14.9
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Curiel rent richting de bal. Asensio verovert de bal door een tackle van achteren. Cáceres onderschept slim de pass. Cáceres haalt uit met een fantastische trap. Alonso maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dajabon FC - rafage 1:0

12e minuut.
Asensio speelt de bal door. Bautista is nu in balbezit. Bautista met een sublieme pass. Figueroa rent richting de bal. Figueroa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Medina onderschept slim de pass. Medina probeert naar een medespeler te passen. Piñeiro is nu in balbezit. Bautista onderschept slim de pass. Bautista haalt uit met een fantastische trap. Peláez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Otero geeft een lange en hoge pass. Inworp. Durán met de inworp. Bautista is nu in balbezit. Bautista geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Bautista bereikt de bal nog maar net als eerste. Bautista geeft een lange en hoge pass. Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueroa haalt uit met een fantastische trap. Peláez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dajabon FC - rafage 1:1

21e minuut.
Cáceres passt de bal met de wreef. Durán is nu in balbezit. Molina schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Molina krijgt een gele kaart. Durán wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

23e minuut.
Gutiérrez speelt de bal door. Figueroa is nu in balbezit. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueroa verovert de bal door een tackle van achteren. Figueroa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Cabrera rent richting de bal. Piñeiro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cabrera is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cabrera zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Figueroa controleert de bal met de borst. Figueroa schiet op doel. Peláez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Bautista passt de bal met de wreef. Molina bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueroa onderschept slim de pass. Figueroa haalt uit met een fantastische trap. Cabrera kopt de bal weg. Peláez bokst de bal weg. Peláez speelt de bal door. Curiel kopt de bal weg. Cáceres bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceres draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Gutiérrez probeert de bal aan de voet te houden. Medina rent richting de bal. Medina passt de bal met de wreef. Curiel rent richting de bal. Curiel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dajabon FC 60%, rafage 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dajabon FC - rafage 1:1

47e minuut.
Alarcón rent richting de bal. Curiel verovert de bal door een tackle van achteren. Curiel probeert naar een medespeler te passen. Alegría is nu in balbezit. Alegría geeft een hoge lob. Paal! Alonso maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dajabon FC - rafage 2:1

62e minuut.
Asensio rent richting de bal. Abad is nu in balbezit. Abad passt de bal met de wreef. Cáceres rent richting de bal. Cáceres schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dajabon FC 35%, rafage 65%.
Dajabon FC - rafage 2:1