Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Casa de España alvin
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 14
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


1e minuut.
Bello geeft een lange en hoge pass. Mendizábal is nu in balbezit. Mendizábal passt de bal met de wreef. Guerrero rent richting de bal. Guerrero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Alcázar kan de bal niet met de borst controleren. Alcázar met een sublieme pass. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendizábal rent richting de bal. Mendizábal haalt uit met een fantastische trap. López verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Casa de España - alvin 1:0

32e minuut.
Mendizábal probeert naar een medespeler te passen. Guerrero rent richting de bal. Bello is nu in balbezit. Guerrero verovert de bal door een tackle van achteren. Guerrero schiet op doel. López probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Casa de España 47%, alvin 53%.
Casa de España - alvin 1:0

47e minuut.
Inworp. Alcázar met de inworp. Brito bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa onderschept slim de pass. Ochoa geeft een lange en hoge pass. Guaba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Bello verovert de bal door een tackle van achteren. Polanco is nu in balbezit. Polanco geeft een lange en hoge pass. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero draait met de bal, schiet en ... López kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Ledesma is nu in balbezit. Ledesma passt de bal zonder na te denken. Campuzano speelt de bal door. Comas is nu in balbezit. Comas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Polanco speelt de bal door. Alcázar bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Campuzano. Campuzano krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanco onderschept slim de pass. Polanco speelt de bal door. Mendizábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendizábal draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. López verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Mendizábal is nu in balbezit. Mendizábal probeert naar een medespeler te passen. Lorenzo heeft problemen om de bal te vangen. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Campuzano rent richting de bal. Ochoa is nu in balbezit. Campuzano bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa rent richting de bal. Ochoa schiet op doel. Guaba bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Casa de España 40%, alvin 60%.
Casa de España - alvin 1:0