Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
el batallo Broncos del Escogido
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Guzmán is nu in balbezit. Guzmán passt de bal zonder na te denken. Arvelo probeert naar een medespeler te passen. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Alcántara trapt de bal weg van het doel. Arvelo geeft een hoge lob. Daar is Brugal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cruz is nu in balbezit. Cruz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Dávila geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beauchamp met een snelle inworp. Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Correa geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Aparicio bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzmán bereikt de bal nog maar net als eerste. Camacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrido is nu in balbezit. Garrido schiet op doel. Barceló bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Beauchamp rent richting de bal. Beauchamp passt de bal zonder na te denken. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz haalt uit met een fantastische trap. Valenzuela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Alvarez geeft een lange en hoge pass. Abel kopt de bal weg. Daar is Alcázar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aparicio is nu in balbezit. Aparicio haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el batallo 37%, Broncos del Escogido 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
el batallo - Broncos del Escogido 0:0

47e minuut.
Garrido passt de bal in één keer door. Aparicio is nu in balbezit. Barceló bereikt de bal nog maar net als eerste. Garrido is nu in balbezit. Garrido draait met de bal, schiet en ... Barceló probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Valenzuela is nu in balbezit. Cruz rent richting de bal. Met opzet legt Valenzuela zijn tegenspeler op de grond. Valenzuela is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

59e minuut.
Cordero rent richting de bal. Cordero passt de bal met de wreef. Santana geeft de bal voor. Cruz rent richting de bal. Cruz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Brito passt de bal zonder na te denken. Guzmán rent richting de bal. Guzmán probeert naar een medespeler te passen. Cruz is nu in balbezit. Cruz schiet op doel. Alcántara bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el batallo 55%, Broncos del Escogido 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
el batallo - Broncos del Escogido 0:0