Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dajabon FC skid team
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 14.8
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Alfaro probeert naar een medespeler te passen. Abel bereikt de bal nog maar net als eerste. Abel geeft de bal voor. Cáceres rent richting de bal. Cáceres schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Piñeiro probeert naar een medespeler te passen. Cortés rent richting de bal. Camacho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cortés roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Cortés kan niet meer verder spelen. Curiel komt het veld opgelopen. Piñeiro met een snel genomen vrije trap. Delgado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Piñeiro met een snelle inworp. Curiel is nu in balbezit. Curiel speelt de bal door. Cáceres rent richting de bal. Cáceres schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Perelló bereikt de bal nog maar net als eerste. Curiel onderschept slim de pass. Curiel met een sublieme pass. Cáceres rent richting de bal. Cáceres draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Piñeiro passt de bal zonder na te denken. Carmona is nu in balbezit. Otero is nu in balbezit. Carmona onderschept slim de pass. Carmona haalt uit met een fantastische trap. Peláez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Carmona is nu in balbezit. Cadenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmona verovert de bal door een tackle van achteren. Carmona schiet op doel. Na een snelle pass probeert Correa de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dajabon FC 43%, skid team 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dajabon FC - skid team 0:0

47e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chico neemt de hoekschop. Daar is Abad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Curiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Curiel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Abad verovert de bal door een tackle van achteren. Abad passt de bal in één keer door. Medina bereikt de bal nog maar net als eerste. Medina geeft de bal voor. Chico krijgt zijn hoofd ertegen. Delgado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Molina probeert naar een medespeler te passen. Medina rent richting de bal. Linares geeft een lange en hoge pass. Piñeiro is nu in balbezit. Piñeiro schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Medina geeft de bal voor. Cintron heeft problemen om de bal te vangen. Cáceres bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceres schiet op doel. Delgado maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Delgado niet meer kan verder spelen. Gutiérrez komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Abad passt de bal in één keer door. Otero rent richting de bal. Otero met een sublieme pass. Curiel rent richting de bal. Curiel probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dajabon FC 39%, skid team 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dajabon FC - skid team 0:0