Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
skid team Dajabon FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 16.6
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Camacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Camacho geeft de bal voor. Peláez bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldevilla is nu in balbezit. Soldevilla schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
skid team - Dajabon FC 1:0

22e minuut.
Correa geeft een hoge lob. Inworp. Peláez met een snelle inworp. Guaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Guaba geeft een hoge lob. Peláez bokst de bal weg.

31e minuut.
Guaba rent richting de bal. Guaba geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Otero de bal onder controle te krijgen. Soldevilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Soldevilla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Cadenas kopt de bal weg. Camacho heeft problemen om de bal te vangen. Guaba is nu in balbezit. Guaba haalt uit met een fantastische trap. Piñeiro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Peláez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: skid team 45%, Dajabon FC 55%.
skid team - Dajabon FC 1:0

52e minuut.
Abad geeft een lange en hoge pass. Cáceres heeft problemen om de bal te vangen. Abel rent richting de bal. Curiel onderschept slim de pass. Curiel haalt uit met een fantastische trap. Gutiérrez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Daar is Alfaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Curiel is nu in balbezit. Curiel passt de bal met de wreef. Cáceres bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceres haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
skid team - Dajabon FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: skid team 55%, Dajabon FC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
skid team - Dajabon FC 1:1