Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
el batallo alvin
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 14.5
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Ledesma geeft de bal voor. Inworp. Abel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Garrido is nu in balbezit. Garrido geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Ledesma probeert naar een medespeler te passen. Daar is Brito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campuzano verovert de bal door een tackle van achteren. Aguado rent richting de bal. Aguado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Aguado rent richting de bal. Cordero is nu in balbezit. Aguado onderschept slim de pass. Aguado haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Aguado passt de bal in één keer door. Campuzano rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brito. Brito krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Losada geeft een lange en hoge pass. Ledesma probeert naar een medespeler te passen. Dávila rent richting de bal. Aguado onderschept slim de pass. Aguado draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Cordero met de inworp. Delgado rent richting de bal. Delgado passt de bal zonder na te denken. Aparicio rent richting de bal. Aparicio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el batallo 46%, alvin 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
el batallo - alvin 0:0

83e minuut.
Abel is nu in balbezit. Cortés rent richting de bal. Cortés speelt de bal door. Aparicio rent richting de bal. Aparicio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Comas geeft de bal voor. Campuzano rent richting de bal. Campuzano draait met de bal, schiet en ... Comas is nu in balbezit. Comas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: el batallo 49%, alvin 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
el batallo - alvin 0:0