Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Broncos del Escogido Casa de España
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
37% Spel op eigen helft 63%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Galván raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Meléndez komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Camacho speelt de bal door. Daar is Beauchamp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beauchamp geeft een hoge lob. Klungelig pakt Guerrero de bal. Guerrero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Mendizábal speelt de bal door. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Camacho bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero verovert de bal door een tackle van achteren. Guerrero draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Broncos del Escogido - Casa de España 0:1

19e minuut.
Barceló trapt de bal weg. Correa kopt de bal weg. Klungelig pakt Alcázar de bal. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Polanco heeft problemen om de bal te vangen. Correa is nu in balbezit. Correa passt de bal zonder na te denken. Cruz is nu in balbezit. Cruz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Guaba speelt de bal door. Mendizábal kopt de bal weg. Alfaro probeert de bal aan de voet te houden. Polanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Polanco geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Guzmán geeft een hoge lob. Polanco heeft problemen om de bal te vangen. Correa begaat een overtreding. Correa krijgt een gele kaart.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gómez met de inworp. Mendizábal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendizábal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Broncos del Escogido - Casa de España 0:2

44e minuut.
Daar is Mendizábal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camacho is nu in balbezit. Camacho probeert naar een medespeler te passen. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz haalt uit met een fantastische trap. Guaba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Broncos del Escogido 41%, Casa de España 59%.
Broncos del Escogido - Casa de España 0:2

48e minuut.
Alcázar rent richting de bal. Alcázar geeft een hoge lob. Barceló is nu in balbezit. Barceló geeft de bal voor. Guerrero probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Barceló speelt de bal door. Alcázar is nu in balbezit. Alcázar probeert naar een medespeler te passen. Gómez geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Beauchamp kopt de bal weg. Compres bereikt de bal nog maar net als eerste. Compres geeft de bal voor. Guerrero rent richting de bal. Guerrero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Broncos del Escogido 34%, Casa de España 66%.
Broncos del Escogido - Casa de España 0:2